Doneer


De christelijke kerken beschikken over miljarden en miljarden dollars. Om het satanisme vooruit te helpen is geld nodig. Joy of Satan Ministries kan veel meer doen met middelen. De afgelopen 20 jaar heeft de Joy of Satan een immense rijkdom aan spirituele informatie, kennis en ondersteuning geboden. Veel hiervan is mogelijk gemaakt door uitgebreide persoonlijke inspanningen, en donaties helpen daarbij enorm.

Doneer vandaag nog voor de promotie en bevordering van het satanisme!

Het doel van een kerk is leren en kennis. Satanisme draait om kennis. Joy of Satan Ministries maakt kennis gratis en beschikbaar voor iedereen. Veel van deze kennis is moeilijk te vinden, onderdrukt en zeldzaam. Bestaande artikelen worden regelmatig bijgewerkt en nieuwe kennis wordt regelmatig geplaatst.

Geestelijken van Joy of Satan bieden kennis, steun en begeleiding in de Joy of Satan e-groepen.

Donaties worden besteed aan onderzoeksmateriaal, onderhoud van JoS websites, reclame, nieuwe websites en voor de promotie en bevordering van het satanisme.


Updates: 22 maart 2022

Naar aanleiding van feedback van leden hebben wij hieronder ook de optie opgenomen om te doneren in ZEC/ZCASH cryptocurrency. Dit is, naast Monero, een op privacy gerichte cryptocurrency die men gemakkelijk kan kopen bij elke Crypto Exchange. Wij zullen ook zeer eenvoudige gidsen schrijven voor degenen die willen doneren. Doneren in Crypto is eigenlijk heel gemakkelijk, en de vertrouwdheid hiermee komt gemakkelijk na de eerste poging. Er zijn veel diensten online waarmee iedereen dit heel gemakkelijk kan doen.

Updates: 15 maart 2022

Het is officieel, we gaan over op Crypto only donaties. Dit is besloten na lang nadenken. Paypal is nergens goed voor geweest en de intimidatie maakt het een ongeschikt medium voor donaties, maar ook een probleem als het gaat om privacy. De recente gebeurtenissen tegen de vrijheden in het Westen, maar ook de algemene behandeling van "andersdenkenden" die grenst aan de Sovjet-Unie, is reden genoeg. Het reguliere systeem is op dit moment te veel aan banden gelegd door de vijand. Vroeger was er geen beter alternatief, maar nu biedt Crypto deze mogelijkheid. Iedereen wordt aangemoedigd meer vertrouwd te raken met Cryptocurrency, om te doneren, maar ook voor uzelf en voor uw eigen toekomst. Het is heel gemakkelijk, handig, maar het kan ook nuttig zijn voor iedereen die deze basisdingen leert voordat Crypto massaal wordt ingevoerd.


Updates: 12 januari 2022:

We gaan misschien volledig over op block-chain/crypto only donaties, maar niet voordat we dit officieel certificeren. Het gebruiksgemak en de kwaliteit van de cryptosystemen is superieur aan Paypal en de gerelateerde transactieplatforms.


Updates: 17 september 2021:

Vanwege uitgebreide online censuur en de bedreigingen die in de Verenigde Staten en de Westerse wereld gaande zijn tegen onze vrijheden en financiële vrijheden, accepteert de Vreugde van Satan voortaan donaties via Cryptocurrency. De steeds toenemende dreiging van censuur in de Verenigde Staten en de Westerse wereld neemt exponentieel toe naarmate de tijd verstrijkt. The Joy of Satan is niet bang om de waarheid te verkondigen en dit zal nooit veranderen. Satanisme gaat over vrijheid.

Vanwege de bovenstaande realiteit zijn Cryptocurrencies nu de aangewezen manier om te doneren. Iedereen wordt aangeraden om in plaats daarvan Cryptocurrency te gebruiken en hiervoor af te stappen van mainstream processors. Het is heel gemakkelijk om cryptocurrencies te kopen, te versturen, te doneren en op te slaan.

Om ons te informeren over een donatie, een gerelateerde vraag te stellen over hoe te doneren, of als u wilt doneren in andere cryptocurrencies dan de hieronder vermelde, aarzel dan niet om ons te mailen op [email protected]

Onze doelstellingen zijn:


 

© Copyright 2005, 2022 Joy of Satan Ministries;
Bibliotheek van het Congres Nummer: 12-16457